Testimonials

Bedankt Rijschool van Glabbeeck voor de zeer goede begeleiding waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald! Melvin Lichtenberg
Melvin Hellebrand (Januari, 2016)

Mijn ervaring met Rijschool van Glabbeeck is erg positief. Binnen 1 jaar heb ik in één keer theorie, tussentijdse toets en mijn examen gehaald. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor je het sneller leert en beter onthoudt. Er wordt op een fijne en rustige manier met je om gegaan. Rij instructeur toont interesse. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om rijlessen te hebben bij deze rijschool. Ben super tevreden!
Guusje Essers (Januari, 2016)

Goede uitleg en veel geduld. Super rijlessen!
Giel Janssen (Januari, 2016)

Zeer aangename rijlessen hier gehad. Altijd op mijn gemak gevoeld naast Ton en in de mooie luxe auto. Altijd alles goed geregeld en goed afspraken kunnen maken. Deze rijschool is zeker een aanrader. Groetjes Melvin
Melvin van Etten (April, 2016)

Door een professionele en relaxe begeleiding is Bram de eerste keer geslaagd voor zijn rijexamen. Dank voor deze goede begeleiding. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽˆπŸŽ‰πŸ‘πŸ€πŸ‘
Bram van Breda (Mei, 2016)

Binnen 8 maanden mijn rijbewijs gehaald. Alles werd goed en duidelijk uitlegd en het waren erg gezellige lessen. Verder alles netjes geregeld qua afspraken, tijden en een hele fijne auto. Aanrader!
Michelle van der Wees (Mei, 2016)

Ton is een geduldige instructeur die goed instructies geeft. Prijzen zijn goed. Goede les auto. Altijd in voor een leuke babbel. Kan rustig blijven bij lastige ingrepen.
Mark WaltjΓ© (Juli, 2016)

Ton bedankt voor de fijne rijlessen. 1e keer geslaagd!! Super.
Noa Snijckers (Juli, 2016)

Dankzij de goede lessen van Ton heb ik in een half jaar tijd alles in een keer gehaald. Hartstikke bedankt het was heel leerzaam en altijd gezellig!
Larissa Wehrens (November, 2016)

Ton heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen kreeg in het rijden in een auto. Tegen ieders verwachting in haalde ik mijn theorie en praktijk in een keer! Met veel geduld heeft Ton mij stap voor stap door het proces heen geholpen. Door zijn mensen kennis ziet hij in hoe je iemand moet motiveren en dingen moet leren. Zonder Ton had ik dit nooit gehaald!
Jeroen Wijsen (December, 2016)

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg tevreden ben! Super tijd, van de rijlessen tot het rijexamen. Ton heeft heel veel geduld, maar ik heb ook zeker heel veel geleerd en ook heel veel tips gekregen over hoe en wat. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
Stan Wiersma (Mei, 2017)

De eerste keer geslaagd!! En dit is mede te danken aan de deskundigheid, positieve en motiverende feedback van Ton. Autorijschool Ton van Glabbeeck is absoluut een aanrader.
Lloyd Robberts (Juli, 2017)

Ton is echt een super instructeur! Geeft op een prettige manier aan waar er verbetering is en benadrukt sterk de positieve punten, wat meer zelfvertrouwen geeft. Verder zijn het altijd prettige praatjes in de wagen waardoor de les spontaan en fijn aanvoelt!
Anse Delforge (Juli, 2017)

Rijschool van Glabbeeck is een prima rijschool. Hij geeft op een geduldige manier les en hij herkent je zwakke punten en werkt hieraan tijdens de rijlessen.
Niels Eggen (Augustus, 2017)

Top rijlessen met genoeg situatie mogelijkheden. Nooit met tegenzin naar de rijlessen gegaan.
Mohammed Ibragimov (September, 2017)

Zonder enkele ervaringen begonnen bij Ton , en in een keer geslaagd voor mijn Rijbewijs. Ton is erg duidelijk in zijn uitleg en erg rustig. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zeker een aanrader !!!!
Valerie Schurkens (November, 2017)

Ik ben hier gaan lessen nadat ik een slechte ervaring had bij iemand anders. Hij is heel kalm en vriendelijk wat je een comfortabel gevoel geeft tijdens het rijden. Hierdoor Heb ik vaak genoten van de rijles. Hij is duidelijk en legt alles zo vaak uit als nodig is. Ik heb een fijne ervaring gehad!
Ginny Laumen (Juni, 2018)